top of page
Programma 1

Persoonlijke ontwikkeling

Uitleg meting icm de paarden

Drijfveren- en competentie-meting

De gebruikte drijfveren- en competentie meting is anders dan vrijwel alle andere metingen. Het meet zowel de bewuste als ook de onbewuste aspecten van mensen. Dit doordat onder andere gebruik gemaakt wordt van beelden.

Met deze drijfveren- en competentie meting wordt de “diagnose” heel helder. Diepere drijfveren, natuurlijke kracht, ontwikkelbaar potentieel en aangeleerd gedrag. Overlevingsgedrag als gevolg van grotere of kleinere trauma’s.

 

Begeleiding met paarden

Als de blokkades ontladen of geneutraliseerd wordt, ontstaat de verbinding met het ontwikkelbaar potentieel. De paarden spelen een belangrijke rol in het wegnemen van de belemmerende blokkades. Daarnaast bevestigen en verankeren de paarden op eigen wijze de dynamieken die in de drijfveren- en competentie meting te zien zijn. De paarden zijn als geen ander in staat om op liefdevolle wijze de hoofd-hart-buik verbinding weer te herstellen en ordening der dingen te bewerkstelligen. Zonder uitzondering leidt dat bij de mensen die de combinatie van de drijfverenmeting en het systemisch coachen met paarden doen tot duurzame, merkbare en relatief snelle transformatie.

bottom of page