top of page
Mondiale ontwikkelingen

 

Steeds meer mensen voelen intuïtief aan dat ze uitgenodigd worden tot een andere manier van het leiden van of in organisaties. Dit, onder andere, door de toegenomen complexiteit in de wereld, transities, crisis of transformatie in organisaties. Daarnaast leiden doorbraken in digitalisering, connectiviteit, kunstmatige intelligentie, biotechnologie en andere innovatieve technologieën tot fundamentele veranderingen in bedrijfsvoering. In combinatie met het hogere opleidingsniveau van mensen vraagt dit ook om transformatie van Human Resource Management naar Human Being Management.

Hoe verken je in deze complexiteit nieuwe richtingen die tot zinvolle keuzes leiden. Wat gidst jou daarin. Als de Why en het What duidelijk is, hoe geef je dan vorm aan het pad?

De combinatie van de AQI-meting en Eqi-begeleiding met paarden faciliteert snelle en waardevolle transformatie van mensen, teams en organisatie. Dit leidt tot duurzame verankering van gelukkige mensen in succesvolle organisaties.

  

De AQI-Teams meting is uitgewerkt vanuit de filosofie van Human Being Management (HBM). HBM is een logisch vervolg op het Human Resource Management (de mens als “grondstof”) en heeft aandacht voor de gehele mens in plaats van alleen zijn of haar hulpbron. Stressoren kunnen beter en met minder energie tegemoet worden getreden als de mens ook zijn onbewuste aansturing bewust kan krijgen. Dat leidt tot efficiënter functioneren van de organisatie.

 

Tenminste 90% van ons dagelijks handelen wordt bepaald vanuit het onbewuste.1,2

De AQI-drijfveren- en talenten meting is fundamenteel anders dan de vele andere metingen en assessments van de afgelopen decennia. Het bijzondere van AQI is dat het betrouwbaar en gevalideerd zowel de bewuste als ook de onbewuste aspecten van mensen, teams en organisaties meet en inzichtelijk maakt. Dit doordat onder andere gebruik gemaakt wordt van symchetypische beelden in combinatie met tekst.

Eqi- begeleiding met de paarden

Equine Quantum Intelligence EQI: bijzondere talenten van paarden

Paarden zijn kuddedieren, waarbij ieder paard zijn/ haar eigen plek heeft. Is er verstoring van de orde(ning), dan geeft dat energieverlies. Onnodig energieverlies verzwakt de overlevingskansen van de kudde. Paarden maken bewust waar nog geen bewustzijn op is.

Vanuit de natuurlijke kracht van de kudde duiden ze de mens, het team en organisatie wat er nodig is om meer in hun kracht te staan. Zij hebben weet wat daarbij het meest aan de orde is. Bijvoorbeeld; blokkades, energielekken en patronen binnen een team. Ook laten zijn zien wat “rijp” is om naar een hoger energieniveau te transformeren vanuit natuurlijke kracht. Zonder oordeel, vanuit liefde.

 

Paarden scannen of het hoofd-, hart-, buikbrein en handelen in afstemming zijn. Is er iets niet in orde, dan verliest de persoon of het team aan natuurlijke kracht. Daarbij werken zij met de dynamieken die ook via de drijfveren- en talentenmeting inzichtelijk geworden zijn. Het werken met de paarden faciliteert dat er op diepe lagen losgelaten en verbonden wordt. Loslaten wat blokkeert en niet meer dienend is. Verbinding met ontwikkelbaar potentieel en met de moed om te doen wat je te doen hebt in wat betekenisvol voor je is.

 

Toepassing van Equine Quantum Intelligence leidt tot snelle, merkbare, betekenisvolle veranderingen in mensen, teams en de organisatie.

Lees meer over de achtergrond en toepassingsmogelijkheden van Equine Quantum Intelligence (Individueel, Teams, Organisatie) en doorbraak ervaringen van klanten.

De combinatie van de AQI-meting en Eqi-begeleiding met paarden faciliteert snelle en waardevolle transformatie van mensen, teams en organisatie. Dit leidt tot duurzame verankering van gelukkige mensen in succesvolle organisaties.

Hij kwam getraumatiseerd als ptss-paard in de kudde. Nu vol in zijn kracht en ontdaan van trauma’s. Draagt op bijzondere wijze bij in het coachen van mensen en teams. De wijsheid van zijn ervaringen meenemend in het geheel. Op deze manier deelt hij zijn bijdrage aan het grote geheel.

Individuele ontwikkeling; Drijfveren- en talenten meting EN de kracht van de kudde.

_MG_6567.jpg
Paard: Smokey
bottom of page