top of page
Individuele ontwikkeling

 

De mensen in een organisatie staan centraal. Zonder hen zou het bedrijf immers niet draaien. En zoals dat voor ieder mens geldt, is het belangrijk dat uw medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Investeer in uw medewerkers en laat hen weten dat zij u veel waard zijn. Sterker nog, het is van belang dat u precies weet wat hun drijfveren en waarden zijn. Zo weet u zeker dat zij op de juiste plek in de organisatie tot hun recht komen. Door uw medewerkers aandacht te geven, intrinsiek te motiveren, te laten ontdekken en te groeien ontstaat er een natuurlijke en positieve verschuiving binnen uw bedrijf. 

 

Voor individuele ontwikkeling is er een persoonlijk coaching programma nodig omdat ieder mens verschillend is. Tijdens de intake geeft uw medewerker aan wat hij/ zij nodig heeft. Hierna inventariseren we wat er passend is bij uw medewerker. In overleg met u wordt er vervolgens een passend programma samengesteld. 

 

Ook werk ik samen met verschillende partners die een positieve toevoeging kunnen leveren aan de zorg voor uw medewerker.

 

Meer weten? Vul dan het contactformulier in!

_MG_6273-3.jpg

 Ontdek de kracht van de mens 

bottom of page