top of page
Individuele ontwikkeling

 

De mensen in een organisatie staan centraal. Zonder hen zou het bedrijf immers niet draaien. En zoals dat voor ieder mens geldt, is het belangrijk dat uw medewerkers zich gezien, gehoord, erkend en gewaardeerd voelen. Investeer in de individuele ontwikkeling van uw medewerkers en laat hen weten dat zij u veel waard zijn. Sterker nog, het is van belang dat u precies weet wat hun drijfveren en waarden zijn. Zo weet u zeker dat zij op de juiste plek in de organisatie tot hun recht komen. Door uw medewerkers aandacht te geven, intrinsiek te motiveren, te laten ontdekken en te groeien ontstaat er een natuurlijke en positieve verschuiving binnen uw bedrijf. 

 

Voor individuele ontwikkeling is er een persoonlijk coaching programma nodig omdat ieder mens verschillend is. Tijdens de intake wordt er gekeken naar de mens in zijn geheel. Zo brengen we de behoeften in kaart. In overleg met u wordt er vervolgens een passend programma samengesteld .

 

U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden waarbij het werken met de paarden aangeraden wordt. Paarden voelen van nature aan wat een mens nodig heeft en helpen zo bij een positieve ontwikkeling.

 

Meer weten? Vul dan het contactformulier in!

_MG_6273-3.jpg

 Ontdek de kracht van de mens 

bottom of page